×
LET OP: Nieuwe berichten in de juiste categorie plaatsen aub!

Zeker voor onze nieuwe leden geldt, let aub op in welke forumcategorie je je bericht plaatst. Het komt erg vaak voor dat deze in Grafisch nieuws en evenementen terecht komen die als eerste in de dropdown staat. Hartelijk dank voor de medewerking!!

Texo Trade Services presenteert 5 nieuwe producten op vakbeurs C!Print in Lyon

Meer
4 maanden 6 dagen geleden #10221 door DTP2
DTP2 heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Texo Trade Services presenteert 5 nieuwe producten op vakbeurs C!Print in Lyon
Waddinxveen, 20 december 2017 – Ook in 2018 zal Texo Trade Services (TTS) weer haar opwachting maken op de vakbeurs C!Print, dat op 6, 7 en 8 februari plaatsvindt in Lyon. De expert in transfer printmedia en bedrukbaar textiel introduceert daar maar liefst vijf nieuwe producten.

Textielen voor lichtbakken

 • Lightbox Supreme: een zeer dicht gebreid 310 g/m2 textiel met prachtige resultaten voor backtlit. Het materiaal is bijna kreukvrij en kan worden gevouwen. Geschikt voor sublimatie direct en transferprinten in rolbreedtes van 160, 252 en 320 cm. Euroclass FR gecertificeerd.
 • Lightbox Venus: renewed and improved! Dit geweven textiel met PU-coating is na aanpassingen een stuk soepeler en minder kreukgevoelig. Met sublimatie direct te bedrukken aan de textielkant en met UV/Solvent/Latex (gecertificeerd voor latex) aan de coatingskant voor zeer krachtige kleuren. Prachtig Europees product in breedtes van 252, 310 en 505 cm voor dezelfde (scherpe) prijs.

 • Sublimatie- en beschermpapier

 • 45 g/m2 sublimatiepapier: Speciaal voor producenten uit de industriële mode- en interieurbranche. Het papier is volledig gecoat en geeft een optimaal transferrendement. Uitermate geschikt voor grote volumes: verkrijgbaar in rolbreedtes van 162 en 320 cm in rollen van 500, 2.500 of 9.000 loopmeter.
 • Gesiliconiseerd beschermpapier: dit nieuwe 32 grams beschermpapier heeft een siliconenlaag aan beide zijden. Met een extreem lage luchtporeusheid biedt het 100% bescherming van uw kalanderriem. Tegelijkertijd voorkomt het dat gecoat textiel aan het papier blijft kleven. Het papier is gebleekt en zal uw stof niet verkleuren. Verkrijgbaar in rollen van 320 cm en 160 cm.

  Pees van polypropyleen

  Een perfect alternatief voor de siliconenpees. Het heeft dezelfde prettige elasticiteit, maar is niet voorzien van talkpoeder. Daardoor komen er geen witte vlekken op geprinte doeken. Bovendien kan de pees worden gerecycled als plastic en is het PVC-vrij. Deze vlakke pees wordt gestikt op het geprinte textieldoek en zorgt ervoor dat het textieldoek vastgeklemd kan worden in het aluminium profiel en gespannen in het frame. Ideaal voor led-frames, standbouw, detailhandel en interieur.

  Bezoek Texo Trade Services op C!Print

  Texo Trade Services nodigt u van harte uit haar nieuwe producten met eigen ogen te komen bekijken op C!Print van 6, 7 en 8 februari in Lyon, standnummer 2H44.

 • Join the Avery Dennison TrafficJet Revolution!

  Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  Tijd voor maken pagina: 0.279 seconden