Agfa Graphics introduceert nieuwe opties in Arziro Design 4.0

Agfa Graphics introduceert de vierde generatie Arziro Design, een compleet en specifiek ecosysteem voor de beveiligings-printindustrie. Deze Adobe Illustrator Plugin update introduceert 2 nieuwe opties, een uitgebreide guilloche generator en, voor gecertificeerde beveiligingsdrukkers en overheden, regenboog kleuropties om vervalsing tegen te gaan.

 

Guilloche generator

Waar de vorige versie van Arziro Design uitgerust was met een guilloche bibliotheek, heeft deze nieuwe versie tevens een guilloche generator. Dit stelt de gebruiker in staat guilloches te combineren met andere tools om zo complexe en state-of-the-art beveiligingen te  creëren in Adobe Illustrator. De software is extreem gebruikersvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden.

 

Regenboog printen

Regenboog of Iris printen is een regenboog kleurproces dat gebruikt wordt voor het printen van beveiliging om accurate reproductie van kleuren tegen te gaan door scanners en kopieermachines. Het beveiligt officiële documenten tegen kleurseparatie of kopieren door subtiel de kleuren in elkaar over te laten lopen wat resulteert in hele fijne kleurovergangen. De nieuwe regenboog kleurfuncties in Arziro Design stelt de ontwerper in staat de kleuren te zien terwijl het document gemaakt wordt, tijdens de inkjet kleurproeven en om de correcte output te genereren.

 

Lees hier het volledige persbericht

 

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •