ANP bestelt beelden bij MetroXL

Hét beeldeninstituut van Nederland bestelt verlichte fotowand bij MetroXL

ANP, ookwel bekend als het Algemeen Nederlands Persbureau, zocht een professionele en betrouwbare leverancier voor verlichte wanddecoratie. Online zoeken bracht hen bij Lumiwall, een product van MetroXL dat kan worden ingezet als echte eyecatcher met hoge attentiewaarde en unieke sfeerbeleving.

Direct bij de entree werd deze kleurrijke lichtwand geplaatst. De verwelkoming bij het grootste Nederlandse persorgaan bestaat uit, hoe kan het ook anders, een echt Hollands plaatje. Het licht achter de levensgrote print laat het plaatje op bijzondere wijze tot leven komen; de lucht, de bloemen, het is alsof je er zelf middenin staat!

 

 

Glazen wanden voorzien van transparante full-colour prints

Niet alleen de entree moest worden voorzien van passende beelden, ook het kantoor kon op diverse plekken wel wat aankleding in de vorm van fullcolour prints gebruiken. In de aanvraag van het ANP zaten diverse glazen wanden. MetroXL heeft voor elke wand een oplossing op maat gezocht: wel transparant, niet transparant en semi-transparant.

In het ontwerpvoorstel van MetroXL zijn passende beelden verwerkt uit de database van ANP. Met steeds een link naar de corebusiness van ANP; het vastleggen van momenten.

MetroXL begreep onze wensen direct en werkte dat efficiënt uit tot een origineel ontwerp en duidelijk voorstel. De uitvoering verliep daarna vlekkeloos”; aldus een tevreden Mark Westerhoff.

www.metroxl.nl

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •