Aurelon brengt Apple-compatible versie van ProofMaster uit

Apple computers zijn al sinds jaar en dag de standaard in de ontwerp industrie, maar RIP software staat er om bekend dit zelden te ondersteunen. Aurelon heeft een nieuwe versie van zijn ProofMaster software gelanceerd met volledige ondersteuning voor Apple computers.

Deze nieuwste versie maakt het voor Apple-gebaseerde bureaus en ontwerpers gemakkelijk om toegang te krijgen tot kwalitatieve en betaalbare contractproofing waardoor de kwaliteit van kleuren voor eindklanten wordt verhoogd. Bovendien betekent het multi-platform-installatieprogramma dat Windows tegelijkertijd wordt ondersteund.

Aurelon ProofMaster

Als gevolg van deze ontwikkeling heeft Aurelon nieuwe overeenkomsten gesloten met vier grote dealers in Europa om de software te distribueren. In het Verenigd Koninkrijk werkt Aurelon samen met Colourgen, in Duitsland met Disc Direct, in Frankrijk met Graphic Reseau en in Polen met RPJ. Binnen de EMEA zijn meer dealerovereenkomsten in ontwikkeling.

Mark Lambert, directeur bij Colourgen, merkte op: “Ontwerpbureaus zijn een belangrijke doelgroep voor proefdruksoftware. Er is een grote vraag naar Apple-compatibele applicaties. ProofMaster vult deze kloof in de markt. We kijken er naar uit om nauw samen te werken met Aurelon om de voordelen van deze intuïtieve software in het VK te delen.”

Philippe Schlafmunter, Vice President bij Graphic Reseau, voegde toe: “We zijn verheugd om samen te werken met Aurelon om de ProofMaster-software in Frankrijk te leveren. ProofMaster staat al lang bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en nauwkeurige proefdrukken, en we zijn verheugd om een ​​rol te spelen bij het toegankelijk maken van deze oplossing voor een groot aantal verschillende markten.”

ProofMaster maakt gebruik van Aurelons krachtige VISU device-link color-engine om geavanceerde kleurprofielen te leveren. Hiermee kunnen gebruikers grijstinten, subtiele kleuren en steunkleuren reproduceren met een ongelooflijke nauwkeurigheid – het soort nauwkeurigheid dat klanten nu verwachten, met een ‘merkbriljante’ mindset. Het ondersteunt certificering volgens industriestandaarden voor maximale proof-to-proof betrouwbaarheid en beheert spotkleurproofing via de allernieuwste CxF / X-3 en X-4 dataformaten.

Toby Burnett, Director of Sales EMEA bij Aurelon, zei: “Alles-in-één kwaliteitskleurenbeheer maakt een enorm verschil voor eindklanten met veeleisende standaarden. Met deze update wordt de VISU-kleurengine tegen een betaalbare prijs geleverd, waardoor deze hogere mate van proofing mogelijk wordt voor een markt waar het eerder economisch niet zinvol was om te investeren in proefdruksoftware of op Windows gebaseerde machines in een Apple omgeving.”

“ProofMaster heeft altijd een geweldige stamboom gehad en een zeer loyale klantenkring. Mensen die het gebruiken zijn er zeer tevreden mee. De feedback van onze klanten bevestigde het idee voor toegankelijke, Apple-compatibele contractproofing. Dat was schijnbaar wat PSP’s wilden: efficiëntere proefdrukken en afdrukreproductie, naadloos integreren in de Apple-gebaseerde omgeving en voor een betaalbare prijs.”

ProofMaster is beschikbaar in twee versies: ProofMaster en ProofMaster Plus voor prototyping en ontwerp – die beide beschikbaar zijn om te kopen als eenmalige licentie of te huren via een software-as-a-service (SaaS) -model.

 

Ga voor meer informatie naar www.proofmaster.cloud

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.