De Ghent Werkgroep publiceert nieuwe white paper ‘Transparency Best Practices 2018’

Een hulpmiddel voor ontwerpers die de nieuwste, technische kennis over het creëren van artistieke effecten met vector-gebaseerde transparantie bevat.

De Ghent Workgroup heeft een nieuwe white paper gepubliceerd dat ontwerpers moet helpen bij het beter begrijpen van native transparantie – de voordelen en uitdagingen – en het gebruik van best practices om algemene afdrukproblemen in verband met transparantie te voorkomen. De auteur is Jason Lisi, universitair hoofddocent aan Ryerson’s School of Graphic Communications Management in Toronto, Canada.

 

David Zwang, GWG-voorzitter, legt uit: “We nodigden Jason uit om deze white paper te schrijven om eenvoudig de beschikbare oplossingen toe te lichten voor enkele van de meer algemene problemen waarmee drukkers en ontwerpers dagelijks te maken hebben. Als u de voordelen begrijpt van het gebruik van native PDF-transparantie in het ontwerp van de afdrukproductie, vooral wanneer PDF / X 4-bestanden worden verwerkt, kunt u problemen met drukken voorkomen.”

Jason Lisi is een G7-expert, documentatieofficier voor de Ghent Werkgroep en is hoofd van de delegatie en vicevoorzitter van de Standards Council of Canada Mirror Committee (SMC) voor ISO TC130. Lisi legt uit: “Met deze white paper hopen we drukkers en ontwerpers te helpen de voordelen en uitdagingen van het gebruik van native PDF-transparantie in productontwerpontwerp beter te begrijpen.”

Native transparantie is een krachtige tool die het ontwerpproces kan verbeteren en stroomlijnen. Als u begrijpt hoe u op de juiste wijze transparantie kunt gebruiken, kunt u kostbare fouten helemaal in de productieketen vermijden. De print- en verpakkingsindustrie heeft gratis toegang tot de tools en bronnen van GWG voor het succesvol gebruik van PDF-bestanden voor alle productieomgevingen. Naast deze white paper heeft de Ghent Werkgroep een reeks educatieve materialen, tools en middelen beschikbaar.

U kunt deze white paper gratis downloaden: www.gwg.org

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •