Evenement: Prindustry Connect Event

Connect op ons event

Op donderdag 18 oktober 2018 is het Prindustry Connect Event. Twee keer eerder werd er een laagdrempelige relatiebeurs georganiseerd onder de naam Marktplaatsdag. De derde editie is een Connect Event voor een breder publiek op evenementenlocatie Studio A12, een grotere én centrale locatie direct aan de A12 in Bunnik. Natuurlijk zien wij jou daar graag bij!

 

 

Prindustry zet op het event van 10.00 tot 17.00 uur een netwerkdag neer voor grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven, merkeigenaren en overheden. Je maakt kennis met deze collega’s én met de partners van het Prindustry platform: grafisch ondernemers/resellers met hun WhiteLabelShops en de leveranciers die de miljoenen grafische producten binnen het platform achter deze webshops aanbieden. Er zijn inspirerende presentaties over gebruikersbehoeften, het promoten van je webshop of de laatste trends in printcommunicatie. Ook doet Prindustry zelf een nieuwe launch!
Er zijn al veel grafische leveranciers van de partij op het Connect Event, zoals Drukwerkdeal, Probo, Flyeralarm, Saxoprint, Dortland en van Beem, Control Media, Eurovlag en Di-Jet. Zij showen hun grafische producten en wisselen ervaringen uit.

Het Prindustry Connect Event wordt dé dag waar spelers uit de grafische en creatieve wereld kunnen connecten. Connecten voor inspiratie, voor contacten of voor uitbreiding van je productmogelijkheden!

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor ons Connect Event.

 

Aanmelden is gratis, maar wel noodzakelijk. Je kunt eveneens een collega of bekende als gast inschrijven.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •