Evenement: Vink VTS Walk-in-Friday, 12 oktober 2018

Vrijdag 12 oktober laat Vink VTS u graag kennis maken met de Mutoh PJ-2508UF LED UV vlakbed printer. 

De PJ-2508UF heeft een printoppervlakte van 125 cm x 254 cm en is uitgerust met Ricoh Gen5 printheads. Verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis. Met een doorvoerhoogte van maar liefst 10 cm is de printer inzetbaar voor veel materiaalsoorten. De LED lampen maken de printer energiezuinig en geschikt voor het printen op warmte gevoelige materialen. Een zeer veelzijdige printer met ongekende mogelijkheden. Een verrassend sterke investering.

Daarnaast presenteren we u graag de Mutoh VJ-1638UR LED UV printer. Een rol naar rol printer, verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis of voor een hogere productiecapaciteit ook in dubbel CMYK leverbaar.

De VJ-1638UR beschikt over flexibele inkten met een groot kleurbereik. De VJ-1638UR maakt onderdeel uit van de Mutoh Fantastische Promoties, twee maanden lang waanzinnige kortingen op bijna alle modellen.

 

 

Uiteraard kunt u ook weer prachtige Walk-in-Deals verwachten.

In samenwerking met Summa kan Vink VTS u weer scherpe concurrerende actieprijzen voorschotelen.

Wilt u de Summa F1832 vlakbed snijtafel aan het werk zien, geen enkel probleem. Snijden, rillen, oscilleren en frezen op een formaat van 184 cm x 320 cm. De F1832 staat, samen met de S-Class S2 en de SummaCut, bij Vink VTS voor u klaar om gedemonstreerd te worden. Met de jarenlange Summa-ervaring kunnen ze u gericht adviseren en van de juiste informatie voorzien.

De EFI Pro16H hybride LED UV met geïntegreerde Fiery RIP en rol naar rol zal op deze open-dag zeker niet ontbreken. Strakke afbeeldingen, met wit, op een formaat van 162 cm bij …, vul zelf maar in!

Er staat meer in de showroom!  Lamineren met KALA, rippen met CALDERA en appliceren met de RAPID of knallend oranje printen met EPSON, ze kunnen het u allemaal laten zien.

Vink VTS u graag op 12 oktober tussen 11.00 en 20.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen aan de Industrieweg 38 in Wormerveer.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •