Filmolux Benelux exposant op Sign2com 2018

Filmolux is van 16 t/m 18 september 2018 aanwezig als exposant op Sign2com in Kortrijk, België. Op stand 432 presenteert Filmolux een uitgebreid productaanbod van printmedia, lamineer- en opplakfolies.

 

 

Voortbordurend op het succesvolle “The Hotel” beursconcept van Neschen en Filmolux tijdens Fespa 2018 is de stand op Sign2com wederom gebaseerd op een modern boetiekhotel. In deze inspirerende omgeving wil Filmolux bezoekers kennis laten maken met diverse nieuwe materialen en toepassingsmogelijkheden. Graag stellen wij enkele highlights aan u voor:

 

Nieuwe Easy dot® producten

De succesvolle easy dot® range breidt zich verder uit met 5 nieuwe kleurfolies. Naast goud en zilver zijn nu ook de kleuren rood, geel, groen, blauw en zwart toegevoegd. De folies zijn geschikt om te plotten en ideaal voor belettering. Ook de Easy dot krijtbord variant is naast zwart nu ook verkrijgbaar in een groene variant. Deze folies kunnen beschreven worden met traditioneel krijt en krijtstiften.

Easy dot folies zijn voorzien van een speciale “dot-belijming”. Doordat de lijm niet egaal is maar uit “dotjes” bestaat ontstaan er kleine luchtkanaaltjes. Hierdoor is de folie zeer eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen, te herpositioneren en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten op het oppervlak. De folies zijn geschikt voor het printen met (eco)solvent-, latex- en UV-inkten.

 

High-tack folies voor moeilijk te plakken ondergronden

Om te voldoen aan de eisen van klanten in de interieur en signage markt presenteert Filmolux twee high-tack folies met een extra sterke kleefkracht. Solvoprint performance wall-grip is een polymeer geschikt voor lange termijn toepassingen, voor korte termijn acties is de monomeer versie Solvoprint power-tack 180 ontwikkelt. Deze folies hechten moeiteloos op ruwe poreuze oppervlakken en oppervlakken met een lage oppervlaktespanning zoals gips, beton, spaanplaat en polypropyleen.

 

Textiel

Naast zelfklevende media presenteert Filmolux ook diverse bedrukbare textielsoorten van de Duitse textielfabrikant PONGS  Deze producten zijn niet alleen creatief inzetbaar maar kunnen ook in functioneel opzicht bijdragen aan interieuroplossingen, bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen met de akoestiek in grote ruimtes.

 

Zelfklevende meubelfolie

Ook voor het decoreren van meubilair kan men op de stand van FILMOLUX terecht. Met TECOSMART zelfklevende meubel folies kunnen meubels in een handomdraai van een nieuwe uitstraling worden voorzien, volledig afgestemd op de nieuwste trends. De folies zijn verkrijgbaar in 44 verschillende designs, van een rustiek hout decor tot een industriële beton look, alles is mogelijk. De folie is gemaakt op papierbasis waardoor zij vorm-stabiel blijft, dus niet krom trekt of krimpt. Het robuuste oppervlak heeft een hoge chemische oppervlakteweerstand en is daardoor praktisch onverwoestbaar.

 

NESCHEN HotLam 1650 lamineermachine

Naast media demonstreert Filmolux de Neschen HotLam 1650 lamineermachine, ideaal voor het opplakken en lamineren van drukwerk met een breedte tot maximaal 1650 mm. De machine beschikt over een verwarmde bovenwals, instelbaar tot max 160 ° C voor het verwerken van diverse materialen zoals (hitte activeerbare) lamineerfolies- en dubbelzijdig klevende opplakfolies. De Neschen HotLam 1650 heeft een verwerkingssnelheid van 12 m/min.

 

 

Bezoek Filmolux op SIGN2COM, vraag uw gratis entreekaart aan!

Bent u benieuwd naar de producten en oplossingen? Bezoek dan stand nr. 432 op SIGN2COM!

Vraag uw gratis entreekaart aan via: http://www.sign2com.com/nl/bezoeken/gratis-bezoek/

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •