Veelgestelde vragen

 

Nieuw account aanmaken
Om valse aanmeldingen te voorkomen moet er tijdens het aanmaken van ieder nieuw account een simpele rekensom gemaakt worden. Gebruik voor de oplossing uitsluitend cijfers en geen letters! Mocht u problemen ondervinden met het registreren neem dan aub contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen u graag verder.

Ik heb al een account en kan niet meer inloggen

Grafisch Forum heeft in september 2011 een softwaremigratie ondergaan. Aangezien alle wachtwoorden gecodeerd zijn opgeslagen (ook voor de beheerder) kunnen deze niet meegenomen worden. Het kan dus zijn dat u bij uw eerste bezoek de "wachtwoord vergeten" optie van de website eenmalig moet doorlopen om uw wachtwoord opnieuw aan te maken in de nieuwe software. Hierna zou u weer normaal moeten kunnen inloggen. Indien u problemen blijft houden neem dan aub contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reclame maken
Het is op Grafisch Forum nadrukkelijk NIET toegestaan berichten te plaatsen die als enig doel hebben reclame voor u, uw onderneming of product te maken. Hier zijn andere mogelijkheden voor en kunt u contact voor opnemen. Wat u wel kunt en mag doen is in uw handtekening of onderschrift websites, acties of andere zaken plaatsen. Al u dan een reactie geeft of een bericht plaatst, staan deze gegevens er automatisch onder en worden ook door onze bezoekers en zoekmachines gezien. 

Volgorde forumberichten aanpassen
 (oudste/nieuwste eerst)
De forumsoftware Kunena heeft standaard ingesteld staan dat u de nieuwste berichten eerst te zien krijgt. Indien u dit wilt aanpassen klikt u in de navigatiebalk op profiel, bewerk, foruminstellingen en kiest u vervolgens voor oudste bericht eerst. Sla deze wijziging op. 

Account verwijderen
Indien u uw account wilt verwijderen, neemt u dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw berichten worden hiermee echter niet verwijderd tenzij hier een goede, dringende reden voor kunt opgegeven.

Afbeeldingen en bijlagen in uw bericht plaatsen
Grafisch Forum biedt u de mogelijkheid via het forum uw plaatjes en bijlagen te uploaden. Dit heeft onze voorkeur, aangezien op deze manier ook nooit verbroken links ontstaan.

- Plaatjes mogen uitsluitend jpg, gif of png zijn, maximaal 750px breed of hoog en maximaal 500kb groot zijn.
- Overige bijlagen mogen uitsluitend txt, rtf, pdf of zip zijn en maximaal 500kb groot zijn.

Staan er berichten op dit forum waar u door benadeeld wordt?
Neem aub direct contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen trachten hier een passende oplossing voor te vinden.

Grafisch Forum in de sociale media
Twitter: www.twitter.com/grafischforum
Facebook: www.facebook.com/pages/Grafisch-Forum/247304038638219
LinkedIn: www.linkedin.com/groups/Grafisch-Forum-4081833
RSS-feed: www.grafischforum.nl/rss?format=feed

Adverteren op Grafisch Forum
Grafisch Forum heeft een geavanceerd systeem voor het plaatsen van banners op verschillende locaties en gedetaileerde rapportages op basis van aantal views en kliks. Indien u interesse heeft voor adverteren op Grafisch Forum neemt u dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.