Handboek InDesign CC 2019 van Frans van der Geest

Op zijn website en social media, kondigt Frans van der Geest vandaag aan dat de nieuwe en volledig herziene versie van zijn boek over Adobe InDesign is uitgekomen en dat die weer volledig up-to-date is en toegespitst op de laatste versie CC 2019.

Frans van der Geest, naast freelance vormgever en trainer, is tevens een bekend auteur van boeken over opmaakprogramma Adobe InDesign.

 

 

Dit boek geeft gratis toegang tot diverse complete online video-trainingen: ‘Alles over werken met de Creative Cloud’, ‘FXL ePub maken met InDesign’, ‘Herschikbare (reflowable) ePub maken’, ‘Kleurbeheer in de praktijk’, ‘Formulieren maken met InDesign’, ‘Werken met rasters’, ‘Werken met tabellen’, ‘HTML5 exporteren’ en ‘InCopy – InDesign workflow’!

In overzichtelijke en helder geschreven hoofdstukken wordt ingegaan op zowel eenvoudige tekstadvertenties als op het maken van tijdschriften en andere lange documenten, zoals jaarverslagen en boeken. Het boek biedt veel tips en trucs om efficiënter gebruik te maken van alle mogelijkheden van InDesign. Dit alles wordt in duidelijke taal en met vele voorbeelden en schermafbeeldingen gepresenteerd.

Uiteraard worden de nieuwe functies van de laatste CC versie uitgebreid behandeld. Maar ook aan de gebruikers van vorige InDesign-edities is gedacht. In deze versie is wederom een heel hoofdstuk gewijd aan samenwerken met InCopy.

 

In samenwerking met Frans van der Geest, mag Grafisch / Forum 2 GRATIS exemplaren van dit boek weggeven!

 

Het enige wat je hiervoor dient te doen is Grafisch / Forum volgen op Facebook òf LinkedIn èn een reactie achter te laten onder het bericht op social media. Volgende week zal Frans dan de 2 winnaars bekendmaken.

Kortom, een buitenkans om dit volledige naslagwerk GRATIS op de kop te tikken!

 

Je kan het boek natuurlijk ook gewoon kopen. Klik hiervoor op deze link.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  • 15
  •  
  •  
  •