Interieurinnovaties met print (IMP2018) 14 november 2018

Interieurinnovaties met print (IMP2018) is hét evenement voor professionals die meer willen weten over de eindeloze mogelijkheden van print in het interieur. Tijdens deze lustrum-editie delen toonaangevende sprekers hun succesvolle ervaringen en voorbeelden uit de praktijk. Naast een plenair gedeelte bevat IMP2018 ook inspirerende break-out sessies. Daarnaast zijn er interactieve showcases, waarbij verschillende organisaties tonen hoe zij print in interieur succesvol toepassen.

De vorige edities zaten snel vol, dus meld u snel aan!

 

 

 • 13.15 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
 • 13.45 uur Welkomstwoord Wilco Verheij, Channel Director Industrial & Production Solutions, Canon Nederland N.V.
 • 14.00 uur De wereld van innovatie, design thinking en experience design Han Toebast, Business Development & Strategy Director, VanBerlo
 • 14.40 uur De toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven Edwin Schenk, Director Business Development, Dutch Design Foundation
 • 15.15 uur Pauze
 • 15.30 uur Break-out sessie 1
 • 16.15 uur Break-out sessie 2
 • 17.00 uur Afsluiting en borrel

 

Break-out sessies

In de tweede helft van het programma heeft u de mogelijkheid een tweetal break-out sessies bij te wonen. Geef op het aanmeldformulier uw top 3 van voorkeuren door. We proberen tegemoet te komen aan uw interesse, maar behouden ons het recht voor om u in te delen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende break-out sessies.

 

Sessie 1 – Innovative thinking
Benieuwd hoe innovatief denken uw bedrijf kan versterken? Deze sessie biedt u handvatten om zelf innovatie in de praktijk te brengen. Door: VanBerlo.

Sessie 2 – Design in de praktijk
Presentatie door een ambassadeur van de Dutch Design Week en internationaal opererend designer met voorbeelden uit de praktijk.

Sessie 3 – Textiel in het interieur
Ontdek de mogelijkheden van digitaal textiel printen in interieur. Door: Print Unlimited.

Sessie 4 – Layered printing made easy
Presentatie over hoe u met behulp van Canon-technologieën en -softwareoplossingen unieke producten met hoogte-effecten kunt creëren. Door: Canon.

Sessie 5 – Demo Océ Colorado 1640
Ontdek de mogelijkheden van UVgel-printtechnologie in interieur tijdens deze demonstratie van de Océ Colorado 1640. Door: Canon.

Sessie 6 – Workshop wandbekleding
Veelzijdige workshop over verschillende behangsoorten en bijbehorende kenmerken en toepassingen. Door: Canon Imaging Supplies.

 

De wereld van Innovatie, Design Thinking en Experience Design

Presentatie door Han Toebast, Business Development & Strategy Director, VanBerlo

Met inspirerende cases laat Han Toebast tijdens zijn presentatie zien hoe VanBerlo samen met klanten business cases op onorthodoxe wijze benadert. Een innovatieve aanpak die resulteert in producten, services of een product-service hybride die de eindgebruiker centraal stelt. Techniek is een middel om het doel te bereiken. VanBerlo streeft in haar technische toepassingen naar een consumer-centered aanpak. Want of je nu producten, services of software aanbiedt; een totale gebruikservaring is essentieel in een steeds vernieuwende markt die focust op de consument.

 

De toegevoegde waarde van designers voor het bedrijfsleven

Presentatie door Edwin Schenk, Director Business Development, DDF.

Dutch Design Foundation (DDF) is een optimistische organisatie die er in gelooft dat het probleemoplossend vermogen van ontwerpers onze wereld een toekomst biedt. Daarom biedt DDF ontwerpers kansen, ondersteuning, publiciteit en een podium. DDF organiseert o.a. Dutch Design Week en Dutch Design Awards en is actief tot ver buiten Nederland. Zo zetten zij de beste en meest veelbelovende ontwerpers in de schijnwerpers.

 

DeFabrique

Westkanaaldijk 7
3542 DA  Utrecht
Routebeschrijving

Berichttags

Like of deel op Social Media

 •  
 •  
 •  
 •