Mimaki 3DUJ-553 full-colour 3D-printer in finale TCT Awards

Mimaki heeft aangekondigd dat de Mimaki 3DUJ-553 3D-printer op de shortlist is geplaatst van de prestigieuze TCT Awards in de categorie Hardware Award – Polymers.

De TCT Awards eren de uitvinders, de technologie en de samenwerkingen achter de voorbeelden van additive manufacturing, 3D-printen, design en engineering over de hele wereld. De ceremonie zal plaatsvinden op woensdag 26 september 2018 in het Hilton Birmingham Metropole.

 

 

“We zijn trots om in aanmerking genomen te worden voor deze prestigieuze prijs voor onze Mimaki 3DUJ-553 full-colour 3D-printer,” zegt Danna Drion, Marketing Manager EMEA bij Mimaki Europe. “Dit innovatieve systeem was ook al genomineerd voor de Innovatie van het jaar van de 3DPI Awards 2018 en is een prestigieuze EDP Awards 2018 prijs toegekend voor de beste 3D Additive Full Colour Printer. De verscheidenheid aan prijzen en nominaties, geven aan hoe werkelijk uniek deze printer is en we zijn bijzonder verheugd met de erkenning vanuit de industrie.”

 

About the Mimaki 3DUJ-553 Full-Colour 3D-printer

De Mimaki 3DUJ-553 full-colour 3D-printer is uniek vanwege de kleurmogelijkheden, met zijn mogelijkheid om tot wel 10 miljoen kleuren te kunnen printen in laagjes van 19 micron. Het watergedragen support-materiaal kan gemakkelijk met water weggewassen worden nadat het object geproduceerd is wat een hoop tijd scheelt en minder risico geeft om het geprinte object te beschadigen tijdens het weghalen van het support-materiaal. De beschikbaarheid van transparante inkt biedt een extra dimensie en mogelijkheden om het uiterlijk van het object te verfraaien.

 

Berichttags

Like of deel op Social Media

  • 1
  •  
  •  
  •