Nieuwe Sign Management Opleiding Stivako

Stivako heeft van oudsher banden met de signwereld. Lange tijd verzorgde Stivako de opleiding Zeefdruk, waar toentertijd al elementen van sign deel van uitmaakten.

Op dit moment zijn er wel technische opleidingen voor Sign, maar een opleiding specifiek gericht op het aansturen van de productie was er nog niet. Wel zag Stivako een opvallende stijging van het aantal deelnemers uit zeefdruk en sign bedrijven bij de Staf en Kadercursus. Dit, en de ervaringen met incompany training en advies (via het Dienstencentrum) bij signbedrijven heeft Stivako doen besluiten om twee management opleidingen te ontwikkelen: een basis (SMO I) en vervolg opleiding (SMO II).

 

 

Mede gezien de bedrijfsgrootte in de signsector en het feit dat bedrijven veelal de opleidingskosten dragen, hebben ze gekozen voor deze opzet om de prijs laag te houden en zo de drempels voor deelname te verlagen.

De nieuwe opleidingen zijn gericht op medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen sign bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager.

Wilt u meer informatie, kijk dan op www.stivako.nl of neem contact met ons op: 020-5435670.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  • 1
  •  
  •  
  •