Nieuwe Xerox ConnectKey-printers verhogen productiviteit en creativiteit op de werkplek

Met de twee nieuwe Xerox-werkplekassistenten hebben werknemers meer tijd om zich te richten op het creëren van kleurrijk marketingmateriaal. De nieuwe printers laten zich inrichten op individuele werkervaringen door middel van apps en ondersteunen mobiliteit met veilig, draadloos printen.

De Xerox VersaLink® C8000 en C9000 A3-kleurenprinters zijn ontworpen voor middelgrote en grote werkomgevingen en kunnen daar precies op afgestemd worden. Ze produceren professionele kleurkwaliteit en zijn erg betrouwbaar tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de C9000 uitgerust met hulpmiddelen voor precisiekleurenbeheer, grotere mediaflexibiliteit en extra productiviteit; echte must-haves voor grafische ontwerpers.

 

Gebruikersgemak

Nieuw is de eenvoudig, op een wizard gebaseerd installatie- en configuratieproces. Ontwerpers, marketeers en kantoormedewerkers hebben toegang tot krachtige en toegankelijke functies, zonder dat IT-expertise vereist is.

De exclusieve 5-inch kantelbare kleureninterface reageert net als smartphones en tablets op klikken en vegen. Ook kan het eenvoudig gepersonaliseerd worden voor verschillende werkomgevingen of individuele gebruikers.

Door de Xerox ConnectKey®-apps, verkrijgbaar bij de Xerox App Gallery, kan de printer nog verder gepersonaliseerd worden. Deze apps bieden gemakkelijke toegang tot cloudservices met één druk op de knop, zoals Dropbox, Google Drive en Box. Met @PrintByXerox kan elk apparaat dat kan emailen ook printen zelfs als je onderweg bent.

De consistente gebruikerservaring is beschikbaar op alle ConnectKey-apparaten, waardoor een standaardworkflow mogelijk is die de productiviteit en het gemak verhoogt.

Professionele kleur op de werkplek

Beide printers bieden professionele kleurenafbeeldingen met geavanceerde EA-toner en een hoge afdrukresolutie. De C9000 ondersteunt het Xerox Precise Colour Management System voor een nog beter kleurbeheer. Dit systeem biedt kleurprecisie, nauwkeurige afstemming van Pantone en aangepaste steunkleuren.

De C9000 kan ook zwaardere papiersoorten tot 350 gram verwerken en het formaat begint al bij 9×10 cm en kan oplopen tot banners van 132×32 cm. Dit biedt een grotere flexibiliteit bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld brochures, rouwdrukwerk, posters, pos-materiaal, direct-mail en bewegwijzering. Ook kan de C9000 goed worden gebruikt bij proefdrukken van marketingmaterialen. Beide printers bieden de mogelijkheid tot optionele afwerking zoals het vouwen van papier, het hechten van de rug en het maken van boekjes.

“De C8000 en C9000 laten je werken waar en wanneer je maar wilt, net zoals met de andere producten in de VersaLink-serie,” aldus Tracey Koziol, senior vicepresident Global Offerings, Xerox. “Het zijn echte werkplekassistenten, die zich aanpassen aan werkstijlen en -vereisten en tegelijkertijd de snel veranderende, steeds mobielere werkplek bijhouden.”

 

Beschikbaarheid

De VersaLink C8000 en C9000 zijn wereldwijd direct beschikbaar via de Xerox-website en channel partners.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •