Sign Plus (bron: http://www.sign.nl)

Graficus (bron: http://www.graficus.nl)

 • Failliet Vlaar Enveloppen werkt aan doorstart

  De rechtbank in Haarlem sprak vandaag het faillissement uit over Vlaar Enveloppen. Morgen praat curator mr. Alexander Claus van Tanger Advocaten echter al met geïnteresseerden, aldus Noordhollands Dagblad.

  Van...

 • DewaFlex vertegenwoordigt Codimag voor Benelux-markt

  De Franse fabrikant van drukpersen voor labels Codimag heeft DewaFlex aangesteld als strategische partner voor de Benelux-mark, met als doel om de Aniflo druktechnologie voor korte en gemiddelde runs toegankelijker te maken voor deze markt....

 • Eerste hybride labelpers EF Symjet bij EDNN

  Etiketten Drukkerij Noord Nederland (EDNN) in Hoogeveen is de eerste Nederlandse onderneming waar MPS de hybride labelpers EF Symjet heeft geplaatst.

  De MPS EF Symjet was voor het eerst te zien op Labelexpo 2017 in Brussel (foto). Het gaat...

 • True Colours failliet

  De rechtbank Midden-Nederland heeft op 17 april het faillissement uitgesproken over True Colours in Utrecht.

  De drukkerij aan de Savannahweg in Utrecht heet voluit T.C. (True Colours) Nederland B.V. De onderneming handelde ook onder de...

 • Van der Most neemt Moduli Print over

  Koninklijke Van der Most maakt vandaag bekend de nieuwe eigenaar te zijn van Moduli Print te Horn. Met de overname wil de ‘allround grafische partner’ haar positie in de Benelux verder versterken en uitbreiden in...

 • Meningen verdeeld over Pure Digital

  Deze week vond voor de eerste keer de beurs Pure Digital plaats in de RAI. De meningen over het event liepen ver uiteen.

  De Britse organisator van de beurs had voor ogen om met name creatieven te lokken om inzicht te geven in de...

 • Drukkerijmedewerkers financieren zonnepanelen

  De Belgische drukkerij Inni Group liet onlangs 2.000 zonnepanelen installeren op de daken van het bedrijf. Die wil ze nu laten financieren door haar werknemers.

  Van nieuwsblad.be
  Het bedrijf is pionier omdat het de zonnepanelen aan...

 • Samenwerking in kleurcontrole voor verpakkingsdruk

  X-Rite en de Flint Group gaan samenwerken aan eenduidige en consistente kleuren in de hele verpakkingsketen. Dat doen zij door middel van de VIVO ColourCloud.

  Merken worden steeds strikter wat betreft de consistente weergave van hun...

 • Baldwin eigenaar van Digital Ink System

  De Baldwin Technology Company heeft een overeenkomst gesloten met Quad/Graphics over het intellectueel eigendom van het Digital Ink System.

  De Amerikaanse leverancier van soft- en hardware voor procesautomatisering in de grafische en...

 • Printers door het dak bij CB

  Dinsdag proostten logistiek dienstverlener CB en printbedrijf Printforce samen met circa 100 klanten op de verbouwing en verhuizing van Printforce naar Culemborg. In de ochtend kwamen nog een aantal state of the art printers letterlijk door het...