PEAK UK krijgt Roland HERO 2018-Award overhandigd

Roland DG EMEA heeft de trofee van de eerste editie van de Roland Hero Awards officieel uitgereikt aan prijswinnaar Peak UK.

Jerry Davies, Managing Director van Roland DG UK Ltd, en Gillian Montanaro, Head of Marketing bij Roland DG EMEA, hebben een bezoek gebracht aan Peak UK’s fantastische faciliteiten in het Britse Peak District om Pete Astles en zijn personeel te ontmoeten en om de overwinning van het bedrijf te vieren.

Pete en zijn team werden in januari tot algehele winnaar van de Roland Hero Awards verkozen door juryleden Gillian Montanaro, bestsellerauteur en gelauwerd onderneemster Beth Kempton, en President van FESPA Christian Duyckaerts. Na de ongelooflijk sterke shortlist te hebben uitgedund, kwam de jury tot het verdict dat Pete als toonbeeld van creativiteit, innovatie, ondernemerschap en inspiratie het best staat voor wat het betekent om een Roland-gebruiker te zijn. Zijn verhaal over hoe hij met Roland Texart-dye-sublimatiesystemen een bedrijf voor kajakkleding heeft opgebouwd dat unieke designs produceert voor Olympische teams, is echt inspirerend.

Van Jerry en Gillian kreeg hij de officiële winnaarstrofee – bedrukt met een Roland VersaUV LEF-printer – overhandigd samen met een mooi ingelijst certificaat en meer informatie over zijn hoofdprijs: de reis van zijn leven naar IJsland, Florida of Thailand. Het Peak UK-team deelde ook in de feestvreugde met een fles champagne.

Pete Astles zegt dat hij opgetogen is over de overwinning en geeft toe dat hij hoopte dat Peak UK de hoofdprijs zou wegkapen.

Hij zegt in een reactie: “Ik ben echt trots op ons verhaal – een geweldig product en een geweldige toepassing van sublimatieprinten. Dat we van buiten onze sport en onze wereld erkenning krijgen voor de producten die we maken, is super.”

Pete voegt eraan toe: “Het is een mooie beloning voor ons team hier. Van ontwerp tot productie, verkoop en verzending: iedereen is betrokken bij het proces. Het hele team zet zijn beste beentje voor. Iedereen mag dus met recht en reden trots zijn. Driewerf bedankt aan Roland en aan de juryleden!”

Jerry Davies, Managing Director van Roland DG UK Ltd, voegt eraan toe: “Het was een genoegen om Pete en het Peak UK-team te mogen ontmoeten in de prachtige Derwent Valley. Peak UK laat zien hoe creatieve ideeën tot leven komen dankzij de juiste technologie. Met behulp van het briljante Roland Texart-systeem bereikt het bedrijf de wereldwijde markt voor peddelsportkleding. Iedereen bij Roland feliciteert Pete van harte en hoopt dat hij veel plezier beleeft aan zijn vakantie.”

Hoewel Pete zijn keuze van bestemming niet heeft bevestigd, lijkt een reis naar het exotische Thailand voor vier personen met stip op nummer één te staan.

“Ik zou graag een nieuw land en een nieuwe cultuur verkennen. We zijn nog nooit in Thailand geweest en het ziet er schitterend uit”, zegt Pete. “We zouden graag proberen om er ook te gaan kajakken!”

Pete geeft nog een tip mee voor ondernemers die overwegen om aan de slag te gaan in de print- of ontwerpsector: “Vind een niche, zorg ervoor dat je topkwaliteit levert en onderscheid je van de concurrentie met je creativiteit.”

Bekijk hier het filmpje van de overhandiging van de prijs aan Pete en het Peak UK-team: www.youtube.com. Lees hier hun verhaal: www.rolanddg.be/gallerij/succesverhalen/apparel/peak-uk.

 

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •  

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.