Personeel aangeboden: Ervaren freelance grafisch vormgever/dtp-er kan nog nieuwe opdrachten aannemen

  •  
  •  
  •  
  •  

Woonplaats: Hilversum

Land: Nederland

Telefoonnummer:

Tags: , ,

Advertentie ID: 5221

Zeer ervaren freelance grafisch vormgever/dtp-er op het gebied van offline media kan nog nieuwe opdrachten aannemen. Denk hierbij aan het vormgeven/dtp-en van flyers, brochures, posters, magazines, boeken, catalogi, etc. etc.

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak ben ik sinds 2003 geheel zelfstandig werkzaam onder de naam WarmGrijs. Ik heb een gevarieerd pakket aan opdrachtgevers, groot en klein, door heel het land. Voor sommigen werk ik al ruim 10 jaar met enige regelmaat. 

Ik werk middels abonnement met het Adobe CC pakket en beschik daarmee altijd over de nieuwste versies software. Werken bij opdrachtgevers op locatie behoort tot de mogelijkheden maar bij voorkeur werk ik vanuit de eigen studio in Hilversum. Bereikbaarheid is belangrijk en daarom reageer ik heel snel op email, telefoon of WhatsApp, ook ‘s avonds en in het weekend.

Kortom, zit u omhoog qua capaciteit van uw studio, is uw vaste vormgever/dtp-er ziek of op vakantie? Neem de proef op de som en schakel dan WarmGrijs eens in! Ook het verzorgen van drukwerk kan ik voor u uit handen nemen.

WarmGrijs logo

Email de adverteerder

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.