Scribit – Maak van je muur een interactief canvas

Scribit is een tekenrobot die je in staat stelt alle content, welke je met de app van het web haalt, op je muur te tekenen. En het mooie is, het kan de tekening ook zelf weer volledig verwijderen!

De scribit kan op zo goed als ieder verticaal oppervlak tekenen zoals stuc, whiteboard en zelfs glas.

Door 2 spijkers in de wand te slaan en de Scribit hieraan met koorden op te hangen, kan de printer zich dankzij de motortjes alle kanten op bewegen. Op deze manier kan er een simple lijntekening, tekst, maar ook zelfs een compleet full colour schilderij getekend worden.

Het arwork wordt in de app ingeladen en via WiFi naar de printer verzonden, waarna deze direct aan de slag gaat.

 

Wat als je het ontwerp zat bent?

Dan verwijdert de Scribit deze weer door middel van hitte! Aan de achterzijde van de printer bevindt zich een zogenaamde “pod” welke tot 65 graden verwarmt. Door de hitte, verdampt de inkt beetje bij beetje waarna het oppervlak weer vrij beschikbaar is voor je volgende kunstwerk.

De Scribit wordt geleverd met 24 kleuren en volgens het bericht zijn de markers gemakkelijk te krijgen op de markt voor een prijs van tussen de $7 en $ 15 voor een set van 12 kleuren.

Momenteel loopt er en Kickstarter campagne, dus kun je uitsluitend nog op die manier aan dit apparaat komen. Echter, aangezien het doelbedrag al ongeveer 30x overstegen is, is de kans dat dit apparaat snel commercieel beschikbaar gaat komen erg groot.

 

Berichttags

Like of deel op Social Media

  • 1
  •  
  •  
  •