Spandex op Sign2Com: Een festival vol nieuwigheden

Ook Spandex is van 16 t/m 18 september van de partij op de Sign2Com. Hier presenteren zij onder andere de SwissQprint Nyala Led, De Mutoh ValueJet 1638 UR, HP Latex 335 en de Summa S Class 160T uitgerust met de G-performance module van Summa. Kortom een festival vol nieuwigheden.

 

 

Als je de stand oploopt begint het feest al. Je vind daar de SwissQ printer Nyala Led. Deze betrouwbare high-end printer is geschikt voor een grote verscheidenheid in materiaal verwerking. Deze printer heeft een ISO standard 20690 certificaat omdat de printer extreem energiezuinig is. Alles bij deze printers is afgestemd op de exacte behoeften voor uw productie omgeving.

Op de stand vind je ook het bewijs dat de G-Performance mode van Summa software is die er voor zorgt dat het inlezen en het snijden in de helft van de tijd kan. Dit betekent dat u een hoop tijd kan besparen.

Wanneer je er dan toch bent, neem dan ook een kijkje bij de Mutoh ValueJet 1638 UR. Deze rol-naar-rol groot formaat-UV-LED-Printer is ernergiezuinig en de hoogwaardige afdrukken zijn direct droog. Daarnaast informeren wij je ook graag over de HP Latex 335. Nog een mogelijkheid om je manier van werken efficienter te maken. Daarnaast staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over signing, hardware, plaatmaterialen en textielen.

Je vindt Spandex bij stand 4158.

Berichttags

Like of deel op Social Media

  •  
  •  
  •  
  •