Vacature: Jonge, creatieve DTP’er

  •  
  •  
  •  
  •  

Woonplaats: Woerden

Land: Nederland

Telefoonnummer:

Tags: , , ,

Advertentie ID: 229

De Reclameplakkers is een all-round signbedrijf met een enthousiast team van 5 medewerkers en bestaat sinds 2004. Onze werkzaamheden variëren van autobelettering, monteren van gevelreclames tot en met de volledige signing van winkels.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een

Jonge creatieve DTP’er

 

Je taken bestaan uit het ontwerpen van autobeletteringen, maken van impressies voor gevelreclames en werktekeningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze grootformaat printer. Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers en aangezien je ook op locatie zal overleggen, beschik je over je rijbewijs of bent van plan deze op korte termijn te halen.

Daarnaast bieden wij je de uitdaging door te groeien met als doel binnen 1.5 jaar de verantwoording te hebben over de volledige voorbereiding incl. planning. Natuurlijk zullen wij je hierin begeleiden door alle ins- en outs bij te brengen.

Ben jij die enthousiaste creatieveling met ambitie en ook nog nauwkeurig, efficiënt, vind je het niet erg een keertje wat langer door te gaan én woon je binnen een straal van 20 kilometer rondom Woerden, neem dan contact met ons op.

Reclameplakkers-Jonge-creatieve-DTPer

Email de adverteerder

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.